Novosti‎ > ‎

Najava FIM Motocamp Šibenik 2018 (6-9.6.2018.)

objavio 17. sij 2018. 22:58 Tihomir Steigl   [ ažurirano 17. sij 2018. 23:04 ]
Angažmanom Stjepka, kao predstavnika Hrvatske u FIM komisiji, te BMW moto kluba Zagreb kao organizatora, a sve uz potporu Hrvatskog motociklističkog saveza, grad Šibenik uspješno se kandidirao kao domaćin događaja FIM MOTOCAMP 2018.

 

U Šibeniku 6.6.-9.6.2018. očekuje se između tri i četiri stotine sudionika iz 25 – 30 zemalja, motorista, koji će prema propozicijama FIM-a biti smješteni u autokampu, u ovom slučaju Solarisu. Tijekom tri dana organizator će sudionicima skupa osigurati niz zanimljivih izleta u Grad, na susjedna odredišta, te prikazati  kulturno-umjetničku baštinu i gastronomsku ponudu ovog dijela Hrvatske.
Cijeli je događaj neprofitabilan, s izrazitim i jedinim ciljem promocije Republike Hrvatske, Dalmacije i Šibenika, a organizaciju provode članovi BMW moto kluba Zagreb nominirani od Hrvatskog motociklističkog saveza na isključivo volonterskoj osnovi.

Nadamo se, a to je i cilj, da će se veliki broj učesnika manifestacije, kao gosti ponovo vratiti u našu Dalmaciju, a upis Šibenika u kalendar FIM-ovih događanja to i garantira.


Više informacija možete naći na: FIM Motocamp 2018

 

Na koncu pozivamo sve članove našeg kluba, koji to mogu i žele, da nam se pridruže i kao volonteri pomognu u realizaciji ovog projekta.

 

Predsjednik organizacijskog odbora Borivoj Pojatina.

Comments