Novosti‎ > ‎

Promocija knjige “Euroazijske priče i jedna afrička”

objavio 19. sij 2018. 07:07 Tihomir Steigl   [ ažurirano 19. sij 2018. 22:40 ]
U subotu, 16. prosinca 2017. u klubu "Bikers Beer Factory" član našeg kluba Boris Rukavina uspješno je promovirao, pred mnoštvom zainteresiranih, svoj motociklistički putopis "Euroazijske priče i jedna afrička". Promociji je pored brojnih članova BMW moto kluba Zagreb bio nazočan i niz drugih ljubitelja putovanja, ali i uglednih osoba iz javnog života, poput Jure Stublića, Nenada Ninčevića, Kiće Slabinca, Mile Elegović, Mirjane Kuzmanić te mnogih drugih. Naravno, prisutni su bili i članovi njihovih obitelji, akademska slikarica i keramičarka Ljerka Nerš, Borisova majka, te Antun Tomislav Šaban, poznati skladatelj i dirigent, Borisov polubrat.


Jednoiposatnom promocijom uspješno je upravljala novinarka i rokerica Martina Validžić, uz pomoć urednika "Motorevije" Kristijana Tićka. Promocija je bila splet multimedijalne prezentacije protkane fotografijama i video uradcima s putovanja, a glumac Ivica Pucar povremeno je čitao izabrane odlomke iz Borisovog putopisa.

Knjiga "Euroazijske priče i jedna afrička" sastoji se od dva dijela, kako bi se lakše čitala, a rekao bih i prenosila, jer zajedno teži preko 2,8kg. Knjiga je tiskana u formatu 21x24cm, sadrži 750 stranica i na njima više od 1000 fotografija.
Možete je naručiti direktno od Borisa na e-mail pilizota@yahoo.com ili od suizdavača Fonart Zagreb, na adresi Nadvina 15b, Zagreb. Također, knjiga je dostupna na maloprodajnim mjestima u Tobacco Shopu "Contra M" u Ilici 41 i 46, u Tkalčićevoj 73, te u Miramarskoj 26.

Na koncu, sigurni smo da će knjiga nadahnuti mnoge od nas da se odvažimo na slična putovanja, ali i potaknuti sve one iz našeg kluba, koji su proputovali možda i više od Borisa, da se odvaže iznijeti svoje doživljaje.

GALERIJA FOTOGRAFIJA (by Petar Milić)


Comments