Novosti‎ > ‎

Rally 1000 milja - Prevlaka - Dunav 2021.

objavio 6. srp 2021. 08:59 Petar Milic   [ ažurirano 6. srp 2021. 09:04 ]Priča se o tome već neko vrijeme u klubu, smišlja se strategija, ruše se predrasude, planira se, dogovora. Ideja je da se ovaj rally odvija kao godišnja manifestacija koja će za razlog puta moći imati brojne korisne namjene izuzev same vožnje. Led su probili oni najhrabriji koji su pokazali da je moguće i da ima smisla! Svojim sudjelovanjem na prvom Rally-u Prevlaka Dunav koji je 3.7. točno u ponoć krenuo sa rta Oštro, a završio isti dan u 18:15 na obali Dunava u Iloku prošavši usput i najzapadniju, ali i najsjeverniju kopnenu točku Hrvatske, članovi BMKZ-a pokrenuli su vrijednu inicijativu na kojoj se sljedeće godine očekuje više sudionika. Cijelo vrijeme vožnje na Whatsapp grupi Touring sekcije imali smo live praćenje puta uz poneku fotografiju i puno riječi podrške. Na samom kraju puta stigla je i poruka osvajača Touring kupa HMS-a Zvonka Jurića koji je ujedno bio i inicijator cijele ideje Rally-a 1000 milja. 

Poruku prenosimo u cijelosti upravo onakvu kakvu smo ju i mi dobili:


Pozdrav svima.
Naš klupski tim danas 03.07.2021. uspješno je odvozio Rally 1000 milja sa polaskom točno u ponoć sa Rta Oštro i na obalu Dunava u Iloku stigao u 18:15h. Ukupno pređenih 1647 km sa obilaskom četiri najudaljenije točke RH je zaista podvig koji još nitko nije napravio u jednom danu niti sa jednim prijevoznim sredstvom.
Tim koji su činili:
- Boris Tasovac
- Aziz Hasanpašić
- Božidar Levojević
- Zlatko Matas 
- Zvonko Jurić 
zahvaljuje se svim vama koji ste nas bodrili preko Touring WA, te posebno Zorki i Marijanu koji su nas ispratili, Heri koji nas dočekao na Muri, a šta reći za Bornu, Balaška i Kukeca koji nas dočekaše sa pjenušcem ispred hotela Dunav. Večeras ćemo ovdje slaviti jer je to uspjeh nas pojedinaca koji smo to napravili kao ekipa u ime našeg kluba.
Mnogi ćete brzo sve ovo zaboraviti, negdje će biti zapisano, ali mi ćemo ovaj dan pamtiti do kraja života.
Hvala, lp.
Zvonko Jurić i ekipa.
Comments