Novosti‎ > ‎

Veli Jože 2019 (20.-22.9.2019.)

objavio 13. lis 2019. 09:32 Petar Milic   [ ažurirao/la 18. lis 2019. 02:29 Tihomir Steigl ]

Ovo godine smo u malo manjem broju učesnika ipak organizirali susret u Istri. Bilo nas je 10, od čega 5 motora . Zbog manjeg broja prijavljenih odlučili smo malo izmjeniti program .


U petak 20.09. počelo je okupljanje u auto kampu Veštar, kraj Rovinja. Smještaj je bio u mobilnim kućicama. Za taj dan nije bila predviđena nikakva vožnja jer je već i sam put do Rovinja od Zagreba ili čak Splita bio dovoljno dug. Večerali smo u ugodnom restoranu kraj mora u Rovinju, a nakon večere prošetali smo se novouređenom šetnicom Grand Hotela Park i nove ACI marine u Rovinju.

Subota 21.09. krenuli smo u jutro kratkom vožnjom kroz Istru cca 150 km , kroz Tinjan , Motovun, Livade, Oprtalj, Buje, Badernu i na kraju došli nazad u Rovinj u popodnevnim satima. Na putu smo stali u Livadama na sajmu Tartufa i na ručku u Pivnici SanServolo. Na večeri smo ponovo bili u Rovinju u jednoj prekrasnoj konobi, a kad smo se dobro najeli i napili krenuli smo se još jednom malo prošetati Rovinjom.

Nedjelja 22.09. je bila za oproštaj. Neki su već malo ranije krenuli kućama zbog obaveza, a ostatak je krenuo u Savičentu na sajam Sira. Nakon malo kušanja i pazarenja to je bilo to , svak kućici svojoj ... došao je kraj jedne priče koja je trajala 5 godina .

Naime Veli Jože susret koji se organizira za sve članove BMW moto kluba Zagreb svojom petom godinom za redom došao je svojem 5 izdanju, koji je i službeno zadnji . Tijekom svih tih godina Kristina i ja ( Davor ) trudili smo se da što je moguće bolje svim članovima BMW kluba Zagreb i našim prijateljima pokažemo što se u Istri sve može pronaći , vidjeti , doživiti - prezentirati Istru u što je moguće boljem svijetlu kako bi se i dalje vraćali u ovaj prekrasan dio Hrvatske.

 GALERIJU FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE

Davor Nimčević

23.09.2019.

Comments