12.12.2023. u dobro nam poznatim prostorijama BBF-a, tamo negdje oko 12 sati, napetost se mogla rezati škarama. Plinske grijalice toplim su svjetlom obasjavale vidljivo iskusni parket, a vrijedna postava Proširenog upravnog odbora kluba uz još nekoliko članova u neizvjesnosti je čekala svoje prvo piće sa šanka. Piće je stiglo - napetost je popustila. Sada je sve spremno za zadnje pripreme posljednjeg događaja u 2023. - Službenog zatvaranja moto sezone. To je onaj dan kada se tradicionalno skupi najveći broj članova, kandidata za članstvo i prijatelja kluba, a sve s namjerom druženja uz dobar izbor hrane, pića, djevojaka i mladića. To je također odlična prigoda za refleksiju na proteklu moto sezonu, dodjelu nagrada za razne doprinose klubu, sudjelovanja u aktivnostima, ostvarene kilometre, ali i razgovore o tome što je bilo dobro, a što bi moglo i bolje. Stotinjak duša razmililo se po prostoru pažljivo prateći statistike, dodjelu zahvalnica i priznanja te uživalo pred objektivom fotoaparata u naravno uvijek dobrom društvu. Tako smo saznali da je ove godine klub odvozio 558.104 kilometara što je jako fora podatak. Da sad ne tupim sa svom silom rezultata, iste možete pogledati OVDJE. 

Neki nagrađeni sretnici su i ove godine otišli kući pjevajući sa sponzorskim nagradama iako nisu pjevali zbog nagrada, već brzih i uslužnih konobara.

Za sponzorstvo su se ove godine pobrinuli Moto Gec sa servisom motora i Studio Nine (Magic Cleaner) sa setom za čišćenje i sprječavanje magljenja vizira. Dakle jedna 100% hrvatska usluga i jedan 100% hrvatski proizvod. 

Želimo svima sretne blagdane i sigurnim kilometrima ispunjenu nadolazeću sezonu.

Sve fotke s događaja pogledajte OVDJE 

Do skorog susreta na cesti ili u klubu lijepo vas pozdravljamo!