Nakon uspješno održanog Treninga sigurne vožnje u suradnji s Policijskom akademijom, srdačno se zahvaljujemo svim sudionicima i našem domaćinu MUP-u na nezaboravnom danu posvećenom poboljšanju sigurnosti na cestama.

Počeli smo s treningom već u osam sati ujutro u predavaoni slušajući našeg glavnog organizatora i maga motociklizma Igora Klarića da bismo kasnije nastavili edukaciju i trening na policijskom poligonu gdje smo aktivno sudjelovali, usavršavali tehnike vožnje i dijelili stečena iskustva. Nakon produktivnog jutra, uživali smo u zajedničkom ručku i nastavili druženje, razmjenjujući dojmove i nova saznanja.

Posebno nam je drago što su nam se pridružili i naši prijatelji iz Moto Gymkhane, dodajući poseban šarm i energiju događaju.

Ovaj trening nije samo prilika za poboljšanje individualnih vještina, već i za jačanje zajedništva među motoristima te promicanje kulture sigurne vožnje. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i podržali ovaj važan događaj te se veselimo budućim inicijativama i suradnjama za bolju sigurnost na cestama.


Fotografije s ovogodišnjeg treninga pogledajte OVDJE