Rab off road 2013.

Post date: May 13, 2013 12:45:29 PM

Off road je jedino vozio janjac kojeg smo terminirali, ali svejedno, susret je uspio!

Zbog loše prognoze, svi osim Stjepka su se na Rabu našli dan ranije (u petak), a Stjepko je, s obzirom da mu je najdraže voziti se po kiši, došao na Rab u subotu oko podneva.

U subotu smo se šetali, umanjili janjeću populaciju za jedan, obilazili grad Rab i nakon toga u pratnji gđe. Ratke Kaštelan posjetili vinariju obitelji Jureša koju nam je predstavio Franjo Jureša. Kušali smo plavac mali, plavac mali barrique i merlot, kao i prošek od maraštine i muškata te plavca malog. Franjo inače vozi Harley Davidson, pa je diskusija o motorima nastavljena u njegovoj konobi uz pomoć raznih rakija...

U nedjelju smo nakon doručka obilazili Rab, pogledali Suhu puntu i prošetali, otišli po vino za ručak (Chardonnay) u vinariju g. Ivice Staničića, te otišli na vrh Kamenjak s kojeg se pruža fenomenalan pogled na Rab, Pag, Cres i Lošinj. Vožnja do vinarije kao i uspon na Kamenjak su bili "malo" off road tako da smo na kraju opravdali naziv susreta.

Na povratku, Srećko je pripremio ribe na gradelama dok se dio ekipe otišao okupati, dio pomagao u pripremanju ručka, a dio je kopao nos i nije radio ništa.

Nakon ručka, neki su se malo odmorili, pa smo uhvatili trajekt u 17:30 te nastavili put via Senj, Brinje, Josipdol, Ogulin, pa autoputom do ZG.

11. i 12. 5. 2013. održan je još jedan službeni događaj iz našeg kalendara.

Organizaciju su odlično odradili Srećko i Marijana Travaš, a susretu su svoj obol dali Darko, Marijan Cug, Jasna, Hera, Milada i Stjepko.Službena lokacija susreta je bila Srećkova i Marijanina kuća u Barbatu.